dijous, 19 de novembre del 2015

Una botella en el mar de Gaza




A 2n d'ESO hem llegit el llibre "Una botella en el mar de Gaza", segurament a alguns de vosaltres us haurà agradat, a d'altre no tant, però ens enriquiria molt saber què en penseu i si recomanaríeu la lectura per l'any que ve.
Us convidem a deixar-nos els vostre comentaris.





Enquesta!

7 comentaris:

  1. Bueno jo recomanaría llegir aquest llibre perquè, es un llibre apassionant i molt interessant. Penso què ho recomanaría per l'any que ve. Sort!!!

    ResponElimina
  2. Hola, vaig llegir el llibre el curs passat amb els alumnes de 2n i ens va agradar molt! Vam trobar que és una història que barreja realitat i ficció i a més incorpora una bona història d'amor. Us animo a llegir-lo.

    ResponElimina
  3. El llibre és emocionant si a tu t'agraden les guerres i sobretot el misteri.
    Jo el recomanaria per l'any que ve.
    PETONS!!!!

    ResponElimina
  4. Jo recomanaria aquest llibre. És un llibre fàntastic i t'ajuda a compendre el conflicte entre palestins i israelians.

    Llegiu-lo. Val la pena.

    ResponElimina
  5. Carai, si que us ha agradat! Encantats que sigui així i que el recomaneu!!!!
    Jo també considero que és una bona lectura, perquè parla d'una manera amena d'un tema tan real com el conflicte a Gaza; ara bé, si hagués de suggerir un canvi, potser proposaria d'escriure un altre final, massa Hollywoodenc proposar de trobar-se al cap de tres anys?

    ResponElimina
  6. Per cert, en el fons, sou uns classicons i uns romàntics: de 30 respostes, el 90% heu votat que s'acaben trobant i que acaben junts. Aixxx l'amor...
    Exercici de mates, algú sap quants vots representen el 90% de 30??? TicTacTicTac

    ResponElimina
  7. jo personalment crec que el llibre es interresant i que t'ajuda ah entendre millor el conflicte que hi ha entre palestins i els israelitas.

    aziz alwassi fernandez 2nC

    ResponElimina

Que bé que proposis i comentis! Així aquest bloc serà més interessant!