dimarts, 15 de desembre del 2015

Lectura Nadalenca


 Aquest Nadal recomana i explica quin llibre t'has llegit!

8 comentaris:

  1. Jo m'he llegit el llibre de ulls negres i li recomano a qualsevol a qui li agradi el misteri i que no li molesti llegir un llibre una mica més llarg que la majoria.

    ResponElimina
  2. Jo m'he llegit el llibre ola de calor, és un llibre basat en una sèrie de televisió. És un llibre de assesinats, misteri i intriga. El recomano, perquè és un llibre molt interessant, que engantaxa sol començar la primera pàgina.

    ResponElimina
  3. Gràcies Mario i Daniela per les vostres aportacions!

    ResponElimina
  4. Aquest nadal, m'he llegit un llibre anomenat "Diari del Greg Vella Escola". Us el recomano perquè és molt interessant, graciós, divertit... En Greg té un toc característic ( peculiar ) i és un noi "primet", de mitjana estatura i amb un cap "rodonet", com una pilota de futbol. Tot hi que les il·lustracions, són en blanc i negre, t'ajuden a entendre el text.

    En aquesta aventura a en Greg, li passen tota mena de fets relacionats amb el passat. Es a dir, quan no hi havia electricitat i els nens jugaven més al carrer, quan la seva família anava de campaments, les parades de llimonada dels nens... és un llibre fantàstic!!!

    ResponElimina
  5. Jo m'he llegit el llibre, El Diari del Greg mala sort.
    Es un llibre molt divertit, que et pot fer riure en totes les pàgines.
    Aquest llibre tracta sobre un nen que es diu Greg al que no li paren de passar desgracies, que et faran riure i les escriu i dibuixa en el seu diari.
    El recomano, per que es un llibre molt divertit i se't farà curt, tot i que te 217 pàgines.

    ResponElimina
  6. Si és tant divertit s'haurà de llegir!!! A veure qui s'anima!!!!

    ResponElimina
  7. Izaskum, fa bastant de temps vaig llegir un llibre de misteri anomenat "Los sin miedo, misterio en el parque de atracciones". Ho recomano per aquella gent que li agraden els llibres de por ,intriga i misteri. Qui el vulgui llegir, que m'ho demani i jo li prestaré.

    Adeú

    Camilo conde

    ResponElimina

Que bé que proposis i comentis! Així aquest bloc serà més interessant!