dijous, 14 de gener del 2016

Els de 2nB hem llegit...



Durant les festes els de segonB hem aprofitat per gaudir de la lectura. A comentaris podreu conèixer quines han estat les lectures que hem fet i què ens han semblat.

12 comentaris:

  1. Durant aquestes festes de Nadal he estat llegint un llibre, i us ho volia recomanar. El llibre es diu "Ola de calor", i està basat en una sèrie de televisió.
    El llibre és una combinació de misteri i intriga amb un toc de comèdia, que et fa enganxar-te només llegint la primera pàgina. El llibre que m`he llegit és un, (el primer) dels cinc que hi ha.

    Aquest volum tracta dels casos que ha de resoldre com a detectiu Nikki Heat (personatge principal de la novel·la i basat en la inspectora Beckett). És una dona eficient, intel·ligent i a més molt maca. Però té un passat una mica dramàtic, que estic segura acabarà resolent al llarg dels llibres. Treballadora, incansable, i per mal que li pesi comença a adonar-se del bon equip que fa amb el periodista Jameson Rook (basat en el propi Castle).
    Aquest llibre és una sorpresa, el que menys t'esperis és el que passara.

    La meva opinió del llibre no pot ser un altra, és excel·lent. Estic desitjant començar el següent.
    Us el recomano !!!

    ResponElimina
  2. Durants les festes, m'he estat llegint el llibre que em va donar l'escola "Ulls negres".
    Al principi, el llibre se't fa bastant pesat perquè costa d'entendre l'argument, surten personatges amb noms difícils de recordar i no t'agrada tant, però, quan aribes cap a la pàgina 80, comences a trobar sentit a la història i t'enganxes.
    Una de les meves parts preferides és quan has d'intuir perquè el llibre es diu ulls negres. Ho explica tant bé que t'ho imagines i llavors ja entens perquè es diu ulls negres, que te a veure la protagonista, amb el titol...

    Al principi quan em van donar el llibre vaig pensar que no m'agradaria gens perquè era massa llarg però ara, que ja me l'he llegit, m'ha encantat.
    Aquesta és la meva valoració, un 9. Perquè és cert que m'ha agradat molt però, no li he posat un 10 perquè hi ha algunes pàgines que no t'expliquen res, és a dir, que podria ser més curt i igual de bó!

    ResponElimina
  3. Aquest nadal m'he llegit el segon llibre de la sèrie after. Aquest llibres és només una continuació del primer així que us explicaré una mica com comença tot.

    El llibre tracta d'una noia que es diu Tessa Young que comença el seu primer any a la universitat. Ella està acostumada a una vida estable i ordenada, però tot canvia quan coneix a en Hardin, un noi tan guapo com desagradable, ple de tatuatjes.
    Desde el primer moment no es poden suportar. Son com de dos mons completament diferents, però es faran més que amics i res tornarà a ser igual. Els dos junts començaran a experimentar coses noves que abans no coneixien.

    ResponElimina
  4. Aquest nadal m'he llegit ulls negres.

    La part que més m'ha agradat ha sigut quan els amics de la noia anaven per els carrers de Nova York explicant el que feien cada dia, desde que s'aixecaven fins que s'en anaven a dormir, m'ha agradat sobretot per que t'ho explicava tant detalladament que t'imaginaves caminant per els carrers amb els seus amics.

    Però tot no era perfecte, el dia de carnaval mentre anava a resoldre unes coses que havia de fer, per anar mes ràpid es va endinsar dins d'un carreró, però el cap d'una estona es va adonar que dos homes la seguien i va decidir sortir corrents cap a la sortida del carreró que donava al centre de Nova York.

    La part que més m'ha agradat ha sigut quan els amics de la noia anaven per els carrers de Nova York explicant el que feien cada dia, desde que s'aixecaven fins que s'en anaven a dormir, m'ha agradat sobretot perquè t'ho explicava tant detalladament que t'imaginaves caminant per els carrers amb els seus amics.

    ResponElimina
  5. Durant aquestes vacances m'he llegit el llibre "Ulls negres". A mi m'ha semblat molt interesant ja que la historia dona molts girs i mai acaba sent com t'esperaves. El llibre tracta d'una noia que és adoptada de russia i viu amb una familia d'acollida als Estats Units. Poc a poc, despres de la separació dels seus pares, es va distanciant de la seva mare i acaba vivint amb una colla de nois al carrer. Però des de el dia en el que vol descobrir a la seva mare, tidra que enfrontar-se a grans perills en els que no sempre li sortira bé.
    El llibre en general esta molt bé, el que pasa és que hi han parts de la història que no hi ha gaire acció que la historia es fa una mica pesada. Però el que menys m'ha agradat és que els dos dolents, en Kelsko i el Tiger, al ser russos, entre ells es parlen en rus i com no tradueix el llibre el que han dit, en moltes ocacions, no saps el que diuen.
    Però la eccena que més m'ha agradat ha sigut sense dubte la batalla final i el tiroteig a la consulta de la doctora Rainer.
    Així que tots els que volgueu gaudir d'un bon llibre d'aventures amb finals inesperats, llegiu-vos aquest.

    ResponElimina
  6. En aquestes vacances de Nadal m'he llegit el meu primer llibre de por i sang, la veritat es que soc fanàtica de tot el que sigui misteri i por, m'ha agradat força "Una de Zombies" pel titul ja es veu que tracta de por i de sang i he pensat en que us el volia recomanar per aquells i aquelles fanàitcs dels zombis i molta sang...
    Aquest llibre tracta de una noia un noi que son germans que viuen a Barcelona esperan a que el seus pares a arribin a casa però cada cop es fa mest tard i no saben res, tampoc tenen covertura i res per trucar.
    Arriba la nit i encara no han aparegut, la germana volia sortir al carrer amb el seu germa petit, so pensen i repensen i surten, que es el primer que es troben? Seguiran vius? Arribaran els seus pares a casa o hi haurà alguns zombis per casualitat... Us deixo amb l'intriga... Si voleu descobrir com segueix el llibre, no us o penseu i endavant. A viure dels zombies!

    ResponElimina
  7. Durant les vacances de Nadal, m'he llegit un llibre que m'han regalat aquest Nadal, anomenat pèl de panotxa.
    La narració de llibre parla menys o menys de l'autobiografia de l'autor.

    Aquest llibre tracta d'un nen que no té nom, és a dir, al llibre no surt, i per això la gent l'anomena Panotxa pel seu cabell.
    Crec que el què més m'ha cridat la atenció és la seva família, perquè els seus pares ni els seus germans l'estimen.

    El llibre el recomano per gent de la meva edat ja que té un llenguatge fàcil d'entendre i a gent que els agrada les novel.les.
    Aquest llibre té dos-cents quinze pàgines, però per les persones que no els agraden els llibres llargs no el recomano perquè hi ha capítols pesats

    ResponElimina
  8. Aquest nadal m'he llegit la quarta part de la saga de llibres basada en la saga de videojocs d'ubisoft el llibre es diu "Assassins creed revelaciones", es d'aventura tot-hi que te alguna part d'acció que esta molt ben explicada, els paisatges i personatges estan molt ben descrits t'els pots imaginar.
    Les dues parts que mes m'an cridat l'atenció han sigut dues parts d'acció que estan molt ben explicades amb cada detall, moviment, i dialeg dels personatges.
    El principi del llibre et descriu un paisatge, et descriu el cel, l'aguila que pasa volan i el personatge principal que pertany a l'hermadad dels Asesins que lluita per que la poma del Edén no caigui en mans dels Templaris, t'explica una lluita on Ezio(el personateg principal) es salva de ser ferit dues vegades y es presoner pels templaris , comença l'história i els "flashbacks".

    ResponElimina
  9. Hola a tots!
    Us vull explicar sobre el llibre que m'he llegit durant aquestes vacances que és diu Matilda. Segurament tots coneixeu aquest llibre escrit per Roald Dahl.
    És un llibre molt divertit amb faantasia i a mi, personalment m'agraden molt aquesta tipilogia de llibres.
    La història va d'una nena anomenada Matilda què és molt intel·ligent, però els seus pares no estan orgullosos d'ella. Quan es fa més gran, comença a anar a l'escola i allí és on coneixerà els seus companys, la seva mestre i la malvada directora Trunchbull.
    Lo que més m'ha cridat l'atenció és la seva manera de salvar la seva escola de la directora Trunchbull.

    És un llibre molt emocionant i divertit, amb un vocabulari del nostre nivell i amb dibuixos. Us la recomano molt.

    ResponElimina
  10. Hola Bon Dia!
    Us vull recomanar un llibre que vaig llegir aquestes vacances de nadal. El llibre es titula UNA NIT
    EN LA LUNA, tracta de que Lucy està enamorada d'Ombra, un misteriós artista de graffiti . Ed creia que estava enamorat de Lucy , fins que ella li va trencar el nas . Dylan està enamorat de Daisy , però llançar-li ous a aquesta no ha estat la millor manera de demostrar-li. Jazz i Leo poc a poc s'estan acostant a poc a poc. No et perdis de llegir una vida de sis adolescents apunt de ser adults i apunt de graduarse a l'institut. Espero que os agradi!!!

    ResponElimina
  11. La Júlia Cajas ens explica...

    Aquestes festes de Nadal, el Pare Noel m'ha portat un llibre anomenat "La noia de la mitjanit" de Gisela Pou.

    El llibre tracta d'una noia a la qual li van posar de nom Gertrud Grass que va ser una de les poques sobrevivents en la Segona Guerra Mundial. Setanta anys després, Siga Burg, una adolescent plena d'energia, viatja a Berlín per trobar-se amb la Gertrud i donar-li un missatge de la seva àvia. Sense adonar-se la vida de la Sira canviarà: trencarà amb l'Àlex, el seu nòvio; es retrobarà amb un vell amic, en Vidal; coneixerà a la Daniela; viurà en un pis d'estudiants ple de sorpreses i entendrà que a la vida hi ha un munt de preguntes sense respostes.

    La part que més m'ha agradat ha estat l'escena de tristor a causa de què l'àvia s'estava a punt de morir, però abans de què succeís, li va dedicar les seves ultimes paraules a la seva néta, explicant-li una història amb molta enyorança i estima. Finalment, li demana un favor i la Siga farà tot el possible per complir-lo.

    Recomano aquest llibre a la gent que realment li agradi llegir perquè s'ho passara genial.

    ResponElimina
  12. La Júlia Cajas ens explica...

    Aquestes festes de Nadal, el Pare Noel m'ha portat un llibre anomenat "La noia de la mitjanit" de Gisela Pou.

    El llibre tracta d'una noia a la qual li van posar de nom Gertrud Grass que va ser una de les poques sobrevivents en la Segona Guerra Mundial. Setanta anys després, Siga Burg, una adolescent plena d'energia, viatja a Berlín per trobar-se amb la Gertrud i donar-li un missatge de la seva àvia. Sense adonar-se la vida de la Sira canviarà: trencarà amb l'Àlex, el seu nòvio; es retrobarà amb un vell amic, en Vidal; coneixerà a la Daniela; viurà en un pis d'estudiants ple de sorpreses i entendrà que a la vida hi ha un munt de preguntes sense respostes.

    La part que més m'ha agradat ha estat l'escena de tristor a causa de què l'àvia s'estava a punt de morir, però abans de què succeís, li va dedicar les seves ultimes paraules a la seva néta, explicant-li una història amb molta enyorança i estima. Finalment, li demana un favor i la Siga farà tot el possible per complir-lo.

    Recomano aquest llibre a la gent que realment li agradi llegir perquè s'ho passara genial.

    ResponElimina

Que bé que proposis i comentis! Així aquest bloc serà més interessant!